Jäsenrekisteri

Jäsenrekisteriin kirjaudutaan täällä. Sivulla on ohjeet unohtuneen salasanan uudelleenasettamiseen. Uuden aktivointilinkin saa tarvittaessa STY:n sihteeriltä.

STY:n jäsenrekisteri sijaitsee sähköisessä rekisteripalvelussa (FloMembers-jäsenrekisteri, palveluntarjoaja Flo Apps Oy). Järjestelmä täyttää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

Sekä jäsenviestintä että jäsenmaksujen laskutus hoidetaan FloMembersin kautta. On erityisen tärkeää, että jäsenrekisteristä löytyy kaikkien jäsenten ajantasainen sähköpostiosoitte, koska kaikki yhdistyksen viestintä tapahtuu sähköpostin välityksellä. Suosittelemme, että kaikki jäsenet lisäisivät jäsenrekisteriin myös toissijaisen sähköpostiosoitteen, jolloin jäsenviestintä ei lakkaa esimerkiksi työ- tai opiskelupaikan vaihtuessa.

Jäsenrekisteristä lähetetyt sähköpostit saattavat toisinaan suodattua roskapostin joukkoon. Tarkistathan siis ajoittain myös roskapostikansiosi.

Jäsenillä on rekisteriin kirjautumisoikeudet, joilla he pääsevät halutessaan itse tarkastelemaan ja päivittämään omia rekisteriin merkittyjä tietojaan. Tätä varten jäsenet ovat saaneet järjestelmästä aktivointilinkin. Tili aktivoidaan viestin ohjeiden mukaan asettamalla salasana. Vaihtoehtoisesti, ota yhteyttä sihteeriin tietojesi päivittämiseksi.

Halutessaan jäsenet voivat yhdistää kirjautumisen järjestelmään myös muihin tileihinsä. FloMembers-tili on kuitenkin täytynyt aktivoida ennen tilien yhdistämistä aktivointilinkin sisältäneen sähköpostin ohjeiden mukaisesti. Järjestelmä vaatii myös vähintään yhden kirjautumisen alkuperäisillä tilitiedoilla, ennen kuin tilit voi yhdistää.

Jäsentietojen tietoturvasta on huolehdittu muun muassa seuraavasti:

  • Verkkoliikenne on SSL-suojattu
  • Salasanat säilytetään järjestelmässä kryptattuina
  • Kriittiset operaatiot tallennetaan järjestelmälogeihin

FloMembers-järjestelmän ylläpito on hajautettu useammalle EU:n alueella sijaitsevalle palvelimelle. Jäsenten tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle, mutta suurin osa jäsenrekisteristä lähtevistä sähköposti- ja tekstiviesteistä välitetään yhdysvaltalaisten palvelimien kautta.

Henkilötietolain 10 § ja 24 §:n mukainen tietosuojaseloste. Rekisteritietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen tiedonvälitykseen, postituslistana sekä jäsenmaksutilanteen seuraamiseen.