Jäsenyys

STY:n jäsenet pääsevät mukaan toksikologien verkostoon Suomessa, ja saavat siten ajankohtaista tietoa esimerkiksi kursseista, seminaareista, symposiumeista ja alan työpaikoista. Lisäksi STY järjestää vuosittain tieteellisen symposiumin, jonka hinta on jäsenille alennettu. Symposiumin aiheeseen ja ohjelmaan pääsee halutessaan vaikuttamaan. STY pitää yhteyttä jäseniinsä sähköpostitse, joten pidäthän huolen siitä, että ilmoitat sähköpostiosoitteen muutoksista sihteerille.

EUROTOX myöntää STY:n jäsenille alennuksen EUROTOX-kokousten ilmoittautumismaksusta. Myös SETAC myöntää STY:n jäsenille alennuksen Euroopan SETAC-kokouksesta. SETAC:in myöntämä alennus edellyttää promo-koodia, jonka saa STY:n sihteeriltä.

Jäseneksi liittyminen: Täytä jäsenhakemus, pyydä kahden suosittelijan allekirjoitukset ja lähetä sähköisesti sihteerille.

Sähköpostiosoitteen ja nimen muutokset: Jäsenet voivat itse päivittää jäsenrekisteritietojaan. Vaihtoehtoisesti yhteydenotto sihteeriin sähköisesti.

Jäsenmaksu 30 €, opiskelijat ja eläkeläiset 10 €, laskutetaan vuosittain sähköpostitse.

Kannattajajäsenyys (yritykset): Mahdollisuus hakea STY:n kannattajajäsenyyttä ja saada samalla näkyvyyttä sekä kontakteja toksikologian ammattilaisiin. Kannattajajäsenmaksu on 300 €. Lisätietoja puheenjohtajalta / sihteeriltä!