Jäsenyys

STY:n jäsenet pääsevät mukaan toksikologien verkostoon Suomessa, ja saavat ajankohtaista tietoa esimerkiksi kursseista, seminaareista, symposiumeista ja alan työpaikoista. Lisäksi STY järjestää vuosittain tieteellisen symposiumin, jonka hinta on jäsenille alennettu. Symposiumin aiheeseen ja ohjelmaan pääsee halutessaan vaikuttamaan.

EUROTOX myöntää STY:n jäsenille alennuksen EUROTOX-kokousten ilmoittautumismaksusta. Myös SETAC myöntää STY:n jäsenille alennuksen Euroopan SETAC-kokouksesta. SETAC:in myöntämä alennus edellyttää promo-koodia, jonka saa STY:n sihteeriltä.

Jäseneksi liittyminen: Pyydä kahden suosittelijan suostumus (yhdistyksen jäseniä), täytä jäsenhakemus ja lähetä se.

Sähköpostiosoitteen ja nimen muutokset: STY pitää yhteyttä jäseniinsä sähköpostitse, joten pidäthän huolen siitä, että sähköpostiosoitteesi on jäsenrekisterissä ajan tasalla. Jäsenet voivat itse päivittää jäsenrekisteritietojaan. Vaihtoehtoisesti yhteydenotto sihteeriin sähköisesti. Jäsenrekisteristä lähetetyt sähköpostit saattavat toisinaan suodattua roskapostin joukkoon. Tarkistathan siis ajoittain myös roskapostikansiosi.

Jäsenmaksu: 30 €, opiskelijat ja eläkeläiset 10 €, laskutetaan vuosittain sähköpostitse.

Kannattajajäsenyys (yritykset): Mahdollisuus hakea STY:n kannattajajäsenyyttä ja saada samalla näkyvyyttä sekä kontakteja toksikologian ammattilaisiin. Kannattajajäsenmaksu on 300 €. Lisätietoja puheenjohtajalta / sihteeriltä!